Laten wij er niet langer omheen draaien

het is feest!

La Cocotte is al 80 jaar actief als cateraar en partyservice in regio Rijnmond. U bent met uw feestgezelschap dan ook van harte welkom in De Kas, in onze brasserie, op het terras of in een van de feestzalen. Op onze locatie hebben we event-mogelijkheden voor kleine en grote groepen.
Wij hebben alle ingrediënten in huis voor een geslaagd feest.

Party Time

Catering

Het is hoog tijd voor feest! Misschien ontbreekt het u alleen aan tijd om de catering zelf te verzorgen? La Cocotte neemt u die zorg graag uit handen. Wij hebben een uitgebreide lijst met cateringmogelijkheden. Van complete lunches en buffetten.

Aandacht voor uw bedrijf

Evenementen van elk formaat

In goed overleg draagt onze partyservice zorg voor uw receptie, opening, jubileum, haringparty of bedrijfsfeest. Een feest op locatie voor uw personeel? Een congres of seminar bij uw bedrijf? Samen kijken we naar de beste invulling van uw ideeën. Van de aankleding, het buffet, de drankjes en de bediening: ons team regelt alles tot in de puntjes. La Cocotte organiseert complete events op locatie – soms tot wel 6.000 gasten.

Aandacht voor thuis

Binnen of in de tuin

U heeft iets bijzonders te vieren. Bij u thuis: binnen, of juist in de tuin. Of misschien wel op die speciale plek waar het allemaal begon. Wij denken met u mee over de mogelijkheden en zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt. Een bruiloft of familiereünie? Van walking dinner tot tapasplank – u heeft er geen omkijken meer naar.

Meer weten?

Bedrijven voordeel

Last minute bestelling

Speciaal voor bedrijven: heeft u vandaag nog een verzoek? Plaats dan eenvoudig een bestelling. De koks gaan direct voor u aan de slag in de keuken. Onze chauffeurs bezorgen belegde broodjes, pizza’s en uitgebreide maaltijden in no-time bij u op locatie. Kijk, dat noemen we teamwork.

Bekijk hier onze prijzenlijst