À LA CARTE

GENIET VAN DE DAG

Ontdek de charme van ons restaurant met een veelzijdige menukaart – gebaseerd op verse producten. La Cocotte serveert de heerlijkste gerechten. Dat doen we al ruim een halve eeuw. Informeer zeker naar de kaart met voortreffelijke wijnen en smaakvolle bites. Schuif aan voor een zakelijke lunch of voor een gezellig familiediner. Heerlijk tafelen in een sfeervolle ambiance.

Openingstijden

HAPPY HOLIDAYS!

AMUSE KERSTLUNCH, WAT EEN FEEST!

Op Eerste en Tweede Kerstdag kunt u komen genieten van een heerlijke amuse kerstlunch. Onze collega’s zijn druk met het samenstellen van het amusemenu. Hier hoort u binnenkort meer over!

Reserveer uw tafel en vier Kerst met vrienden, familie of heerlijk met z’n tweeën bij La Cocotte!

Vermijd daarmee uren recepten zoeken en ploeteren in de keuken zodat u kunt doen waar kerst voor bedoeld is: GENIETEN!

 

Reserveer snel een tafel hier!

Op zoek naar een leuk cadeau?

Geef een borrel- of cadeaubon!

Gun uzelf een lekkere lunch, borrel of diner of geef dit cadeau aan uw ouders, opa & oma, vriend, vriendin, buren…! Zo kunt u in deze bijzondere tijd toch lekker en gezellig genieten van heerlijk eten in ons restaurant of onze Kas!

Benieuwd naar de verschillende bonnen?

Bekijk ze hier!

In een handomdraai op tafel

Thuis dineren

Zou u graag uiteten gaan, maar blijft u nu liever thuis? La Cocotte denkt met u mee, want voor de thuisblijvers stellen we heerlijke driegangendiners samen met passende seizoensproducten. Het menu wisselt voortdurend. Geef uw keuze een dag van te voren door en geniet een dag later van La Cocotte bij u thuis.

TIP: geef een dierbare eens een thuisdiner cadeau!

Bestel het maandmenu hier

Proef de aandacht

ONGEDWONGEN SFEER

Laat u in de watten leggen door onze gastvrouwen en gastheren. Ons team zorgt voor een ongedwongen sfeer. Dat geeft u de kans om te ontspannen – ook al was het een drukke dag. La Cocotte beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid. Eenmaal binnen hoeft u alleen nog maar te genieten. Wij doen de rest.

Aandacht voor uw zorgen

Private dining

Het liefst gaat u weer een avondje uit met een grotere groep. Als vanouds. Maar, u bent graag voorzichtig: kan ik wel genoeg afstand houden? En vooral: houden anderen wel genoeg afstand? Bij La Cocotte begrijpen we uw aarzeling en bieden we een elegante oplossing: private dining. U reserveert een van onze zalen voor uw gezelschap. Zo houdt u alles zelf in de hand.

Meer informatie over private dining?

Proef de zon

Voortreffelijke wijn

Wij werken al jaren samen met Bart Wijnen omdat zij meedenken om onze wijnklimaatkast met de lekkerste wijnen te vullen. Wijnen van traditionele wijnhuizen, maar ook nieuwe wereldwijnen die nauw aansluiten bij onze gerechten en bites.

onze leveranciers

ALS EEN VIS IN HET WATER

Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam is al meer dan 100 jaar leverancier van topkwaliteit verse vis en schaal- en schelpdieren aan de horeca én particulieren. En dat proef je!

aandacht voor passie

BEVLOGEN KOKS

Onze koks zijn gepassioneerd over hun vak. Ze weten als geen ander wat smaakvol koken is. Met zorg kiezen ze de beste ingrediënten en lokale producten voor een gevarieerd menu. Speciale wensen? We denken graag mee.

Reserveren