À LA CARTE

GENIET VAN DE DAG

Ontdek de charme van ons restaurant met een veelzijdige menukaart – gebaseerd op verse producten. La Cocotte serveert de heerlijkste gerechten. Dat doen we al ruim een halve eeuw. Informeer zeker naar de kaart met voortreffelijke wijnen en smaakvolle bites. Schuif aan voor een zakelijke lunch of voor een gezellig familiediner. Heerlijk tafelen in een sfeervolle ambiance.

Openingstijden

Stay healthy

Voor uw en onze veiligheid

In verband met het coronavirus willen wij graag het volgende van u vragen in ons restaurant:

  • Houd rekening met de RIVM-Richtlijnen en de 1.5 meter maatregel.
  • Reserveren is verplicht. Dit kan ook bij ons aan de deur!
  • Koorts, luchtwegklachten zoals verkoudheid, niezen of kortademigheid? Blijf thuis!
Reserveren

In een handomdraai op tafel

Thuis dineren

Zou u graag uiteten gaan, maar blijft u nu liever thuis? La Cocotte denkt met u mee, want voor de thuisblijvers stellen we heerlijke driegangendiners samen met passende seizoensproducten. Het menu wisselt voortdurend. Geef uw keuze voor 13:30 uur door en beleef diezelfde avond La Cocotte bij u thuis.

TIP: geef een dierbare eens een thuisdiner cadeau!

Bestel het maandmenu hier

Proef de aandacht

ONGEDWONGEN SFEER

Laat u in de watten leggen door onze gastvrouwen en gastheren. Ons team zorgt voor een ongedwongen sfeer. Dat geeft u de kans om te ontspannen – ook al was het een drukke dag. La Cocotte beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid. Eenmaal binnen hoeft u alleen nog maar te genieten. Wij doen de rest.

Aandacht voor uw zorgen

Private dining

Het liefst gaat u weer een avondje uit met een grotere groep. Als vanouds. Maar, u bent graag voorzichtig: kan ik wel genoeg afstand houden? En vooral: houden anderen wel genoeg afstand? Bij La Cocotte begrijpen we uw aarzeling en bieden we een elegante oplossing: private dining. U reserveert een van onze zalen voor uw gezelschap. Zo houdt u alles zelf in de hand.

Meer informatie over private dining?

Proef de zon

Voortreffelijke wijn

Wij werken al jaren samen met Bart Wijnen omdat zij meedenken om onze wijnklimaatkast met de lekkerste wijnen te vullen. Wijnen van traditionele wijnhuizen, maar ook nieuwe wereldwijnen die nauw aansluiten bij onze gerechten en bites.

onze leveranciers

ALS EEN VIS IN HET WATER

Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam is al meer dan 100 jaar leverancier van topkwaliteit verse vis en schaal- en schelpdieren aan de horeca én particulieren. En dat proef je!

aandacht voor passie

BEVLOGEN KOKS

Onze koks zijn gepassioneerd over hun vak. Ze weten als geen ander wat smaakvol koken is. Met zorg kiezen ze de beste ingrediënten en lokale producten voor een gevarieerd menu. Speciale wensen? We denken graag mee.

Reserveren