Zin in een feestje?

De Kas is van zichzelf al een feestje

De Kas haalt buiten naar binnen. Dat maakt het de perfecte eventlocatie; groots of juist intiem. Bijvoorbeeld voor een receptie of een barbecue. Maar ook voor live cooking, bruiloften en zakelijke borrels. De Kas is de ideale plek voor groepen om samen te komen. Iedereen voelt zich thuis in de lichte en moderne uitstraling – met welk gezelschap u ook bent.

Buitengevoel

Het hele jaar door buiten

Met De Kas zet La Cocotte een heel nieuw concept neer. De glazen eventlocatie combineert het buitengevoel met het comfort van binnen. In de Kas heerst een ongedwongen sfeer. De ruimte zelf is natuurlijk voorzien van alle gemakken.

Meer informatie?

Live cooking

Kijkje in de keuken

In De Kas kunt u terecht voor een gezellige borrel met collega’s, een diner met zakelijke partners of een bruiloftsfeest met vrienden en familie. Tijdens live cooking-events zijn onze koks de absolute blikvangers in De Kas. Kijk hoe zij de heerlijkste gerechten bereiden voor uw gezelschap.

Borrelen in de Kas

Proost!

Valt er iets te vieren? Samen met collega’s het weekend inluiden of juist even met uw partner tussenuit? Kom dan naar De Kas. De perfecte plek voor een gezellige borrel. Op de menukaart staan de lekkerste borrelhapjes om met elkaar te delen.